Ben og skulder træning i Ramadan

Hej alle og as-salamu aleikum,

3 dage i træk med træning i Ramadan. Indtil videre fungere det meget fint og min træning er så småt ved at være på niveau, som træning uden for Ramadan. Igår stod den så på ben og skulder træning i Ramadan.

Imorgen tager jeg en dag fri, og skal lige finde ud af hvordan jeg vil angribe træningen resten af Ramadanen. Næste uge overvejer jeg at træne tidligt på dagen. Jeg er nysgerrig efter at se og mærke hvilken effekt det evt. kan have, at man træner tidligt på i stedet for lige før Iftar :)

Min ben og skulder træning i Ramadan:

Igår var det igen op på cyklen til træningscentret, så benene var lidt varme da jeg ankom. Jeg startede med et opvarmningssæt, som altid:

 • 10 x almindeligt squat ugen vægt
 • 10 x ambøjninger
 • 20 x mavebøjninger
 • 10 x ryghævninger
 • Alt ovenstående x 3 med max 30 sek. pause imellem sæt

Ben træning:

 • 8 x tung barbell squat – 4 sæt

Supersæt – 4 sæt:

 • 10 x leg extension
 • 10 x leg curl

Supersæt – 4 sæt:

 • 10 x benpress (maskine)
 • 10 x calf raise (læg øvelse – maskine)

Skulder træning:

Supersæt – 4 sæt:

 • 10 x dumbell shoulder press
 • 10 x rear delt flyers

Supersæt – 4 sæt:

 • 10 x dumbbell front shoulder raise
 • 10 x dumbell shoulder shrugs

 Afslutning:

 • 20 x mavebøjninger – 3 sæt
 • Udstrækning

På 3 dage har jeg været igennem de fleste store og mindre muskel grupper i kroppen – og det er altid skønt! Hvordan jeg vil gøre fremadrettet ved jeg ikke… men det bliver spændende at følge med 😉

Efterfølgende kost:

Igår fik jeg nogle lækre crapcakes og frikadeller med en lima bønne salat og en masse-grillet-peberfrugt-vent-i-oliven-olie salat. Rigeligt med proteiner! … også var der lige en gå tur til paradis is efterfølgende! Når det er så varmt, så er det godt med lidt is i ny og næ 😉

iffymice

 

Igen, var der frugt med vandmelon, granatæble, abrikoser og røde druer. Virkelig lækkert!

Senere på aftenen spiste jeg en burger og en tun salat :)