Ramadan Kareem

As-salamu Aleikum og Ramadan Kareem! :)

Nu når vi er inde i Ramadan måned, så vil jeg jo lige starte med at ønske jer alle en god og reflekterende Ramadan.

Ramadan er jo ikke en måned som handler om at at tabe fedt eller bygge muskel. Det er en tid hvor man lære at være tålmodig og få en dybere forståelse af sit spirituelle selv. Det er en tid hvor man reflektere over og nyder sin religion og skaber en ro i sig selv og alle omkring en. Det er en tid som nydes med alle venner, bekendte og selvfølgelig familien :)

Om fasten, lærte Profeten Mohammed (SAW) sit folk, trin for trin, hvordan du ignorere de fysiske krav, således at ånden regerer suverænt. Faktisk sagde Profeten:

“Den stærke person er ikke den, der kan kæmpe en anden ned. Den stærke person er den, der kan styre sig selv, når han er vred.” (Bukhari & Muslim)

Så din styrke og din træning gør dig ikke til den stærkeste person – men det gør din tålmodighed. Træningen gør dig en til en sund person, som også er en vigtig faktor i islam.

Jeg vejede mig igår, og det samme her til morgen (spiste jo her kl. 02.00 i nat). Jeg er personligt lidt overrasket over hvor høj min fedt procent egentligt er, men der er også gået lidt meget grill mad, sodavand og softice i den her de seneste måneder. Men blot så man kan følge med i udviklingen:

I går morges:Billede 28-06-14 17.17.42

Her til morgen:Billede 29-06-14 11.46.03

Som i nok også kan fornemme, så er det ikke den mest præcise vægt, men den skal udelukkende bruges til at vide en form for fremskridt :)

Må fasten være med jer alle!

kareem3